Csombor-Budavári Bernadett – life coach, hatha jógaoktató, kineziológus

Fotó: Merkl Kinga

Csombor-Budavári Bernadett vagyok, édesanya és feleség. Végzettségemet tekintve okleveles közgazdász, life coach, hatha és gyerekjóga oktató, one brain és brain gym kineziológus természetgyógyász. 

Egészen fiatal korom óta érdekelnek az emberek érzései, gondolatai és szeretek mások segítségére lenni. 2015-ben egy gyönyörű kislány édesanyja lettem. Anyukaként megtapasztaltam, hogy sok területen kell helyt állnunk, és, hogy minden megfelelően működjön, azért minden nap tennünk kell. Többször láttam, hogy az anyukáknak nagyobb lelki támogatásra lenne szükségük, ezért elvégeztem a life coach képzést, amellyel az volt a célom, hogy a többi ANYA és NŐ társam segítségére legyek. A coaching során együtt keresünk megoldást az adott élethelyzetre.

A jóga már több, mint 10 éve jelen van az életemben. Azért, hogy a napi rutinomba beillesztett gyakorlást egy magasabb tudásszintre emeljem, elvégeztem egy hatha jógaoktatói képzést. Szeretném átadni a jógán keresztül azt a jótékony mozgásformát, ami a test, lélek, szellem egyensúlyát hozza létre.

A hatha jógáról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Emellett a gyerekjógát is elkezdtem oktatni, mivel azt látom, hogy nekik is szükségük van egy olyan fizikai, érzelmi feltöltésre, amivel játékos módon fejlődik a mozgásuk. A Brain Gym agytorna speciális gyakorlataival színesítem a felnőtt és gyerekjógát is, amely által növekszik a koncentrációképesség is. 

A kineziológia pedig szépen kiegészíti mindezeket. Ugyanis lehetnek olyan elakadások az életben, amelynek mélyebb lelki gyökerei, múltbeli blokkjai vannak, amelyet a kineziológiai oldásokkal tudunk sikeresen megoldani. Azokat az ismereteket, amelyeket eddig elsajátítottam,– legyen az a coaching, a jóga, a kineziológia, a természetes életmód, pszichológia– mind-mind olyan életszemléletet nyújt, ami által tudatosabban tudom átadni mindezt komplex formában. 

Fordulj hozzám bizalommal, ha a testi, lelki, szellemi egyensúlyt szeretnéd megteremteni! 

Telefon: +36 20 522 4944
E-mail: anyalelekegyensuly@gmail.com
Honlap: http://anyalelekegyensuly.hu/
Facebook:
Anyalélekegyensúly 
DEJÓga