AnyaPlacc

Farkas Györgyi – marketing tanácsadó, Facebook specialista

Fotó: Merkl Kinga

Közel 20 éve foglalkozom marketinggel. Gödöllőn születtem, és itt is élek a családommal. Német nyelvtanár és művelődésszervező szakon végeztem, majd a BGE Külkereskedelmi szakán szereztem közgazdász diplomát.

Ekkor már a Pesti Est magazinnál dolgoztam, először a szerkesztőségben, majd egy évre rá átnyergeltem a marketingre. Ebben az öt éves időszakban a marketing szinte minden területén tevékenykedtem.

2005-ben már belecsöppentem az online marketing világába, marketing vezetőként dolgoztam az egyik vezető hazai médiában.
2008-ban az Akadémiai Kiadóhoz kerültem, innen mentem GYES-re is. 

A második kisfiam megszületése és GYED után visszatértem a céghez. 2016-ben úgy döntöttem, hogy a 8 órás alkalmazotti viszony egy budapesti munkahelyen és a gyereknevelés nem fér össze, így megszületett bennem a döntés, hogy saját lábamra állok! Ekkor már bedolgoztam egyik régebbi ügyfelemnek, és sorra jöttek a további megbízások. Jelenleg kis- és középvállalatok munkáját segítem marketing tanácsadóként és Facebook specialistaként.

Szeretem a munkámban – azonkívül, hogy teljesen szabadon rendelkezem az időmmel –, hogy mindig új impulzusok érnek. Legjobban a kezdő vállalkozások kommunikációjának a felépítését élvezem. Mindig átfogóan gondolkodom a cégről/termékről, akkor is, ha csak mondjuk Facebook hirdetéskezelésben kérnek tőlem segítséget.
Hiszek a személyes, jó együttműködésekben, szeretem megismerni az embert, aki a termék mögött áll. Ezen a területen fontos a folyamatos fejlődés, így igyekszem naprakész lenni, folyamatosan tanulni!.

Miben tudok Neked segíteni?

  • kezdő vállalkozásod marketingstratégiájának megtervezésében
  • ha elvesztél a kommunikációs zajban, vállalkozásod megakadt, és szeretnél egy vezetőszálat kapni a marketingtevékenységedhez
  • ha a szakterületedre koncentrálnál és nincs időd, affinitásod a marketingre
  • ha még nem használod a közösségi csatornákat, segítek elindulni, felturbózni, elmagyarázni a működését!

Ha vállalkozó Anya vagy és a marketing kínai, keress meg!

Telefon: +36 70 595 1147
E-mail: farkas.gyorgyi@fmarketing.hu
Honlap: www.fmarketing.hu