Kőrösi Erika – A Kócos Manó Családi- és Gyermekfodrászat tulajdonosa

Fotó: Merkl Kinga

2017 karácsonya óta élünk Gödöllőn kis családommal, ami egy férjet jelent és egy – a bemutatkozó írásakor – 3,5 éves kisfiút.

Eredetileg közgazdásznak tanultam. Az idegenforgalomban, főleg a szállodaiparban eltöltött több mint másfél évtized után belecseppentem egy mesevilágba. Ez nem más, mint egy családi és gyermekfodrászat. Ez a váltás már érett, amikor a kisfiammal voltam várandós, és remélve, mint mindenki, aki hasonló cipőben jár, hogy a „taposómalom” nélkül majd „nyugisabb” és könnyebb lesz a gyerkőccel… Nos, ez egyáltalán nem igaz, de nem cserélnék senkivel! 

A Kócos Manó egy olyan hely, ahol a gyerekek és a családok vannak a fókuszban, és szerencsére ezt nem csak én, mi gondoljuk így, hanem a kicsi és kicsit nagyobb vendégeink visszajelzései is ezt tükrözik. Rengeteg anyuka szeret délelőtt vagy napközben az akciós időszak alatt fodrászkodni. S köztük sok olyan is van, aki nem tudja kire bízni a gyerkőcöt, ők pedig vígan hozzák magukkal, hiszen a játszósarokban sokáig el tudja foglalni magát. A fodrászaton kívül egyéb programokat is szoktunk szervezni gyerekeknek, pl. mesedélutánokat, kreatív foglalkozásokat vagy éppen születésnapi zsúrokat.

Célom az, hogy egyrészt minél több lurkóval megszerettessük a hajvágást, vagy legalábbis minimalizáljuk a könnycseppek mennyiségét, másrészt, hogy egy igazi, jó közösségi élet alakuljon ki a mi kis birodalmunkban, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt jól érzik magukat, vagy akár új barátokra leljenek.

Szolgáltatásaink országos szinten is viszonylag egyediek, de leginkább a családias hangulat, a személyes kapcsolatok és persze a profi fodrászaink miatt szeretnek hozzánk járni a vendégeink. Ezen felül pedig igyekszünk mindig újabb és újabb meglepetésekkel szolgálni. Aki nem hiszi, jöjjön a Manóba, ahol egy egyedi és igazán gyerekbarát környezet várja.

Kócos Manó Családi- és Gyermekfodrászat

Cím: 2100 Gödöllő, Szilhát utca 51.
Telefon: +36 20 50 66 818
E-mail: godollo@kocosmano.hu
Honlap: www.kocosmano.hu
Facebook: www.facebook.com/kocos.mano/